lørdag den 15. november 2008

Jul, juuuul, JUL!
















Jubii, SE hvad mor Birte har sendt os! Nu kan vi næsten ikke vente til det blir 1. december. Så bliver der ræs hen til kassen med de mange pakker. Nu må vi se, hvem der kan stå tidligst op!

Samtidig er det blevet jul i alle butikkerne og også hos vores naboer, som er to spansktalende mænd, som ikke er ret høje. Man må sige, det er nogen ordentlige kugler...






















I øvrigt er vi vist måske nok næsten blevet inviteret til jul d. 24. (her har de jo rigtig jul d. 25.) til familiespisning hos Jim og Louise, det ene lægepar Mads arbejder sammen med. Eller det er egentlig kun manden, han arbejder med. Nu må vi, hvad det ender med.

Glade julehilsner
Maria

4 kommentarer:

Mai sagde ...

Taenkte du vitterligt kun paa de kugler, der haenger paa doeren, da du skrev 'ordentlige kugler'? Altsaa, jeg spoerger bare :)

Maria sagde ...

Snedigt, snedigt opfanget, kære søs :-) Mads sagde "Eeej, Maria..." da jeg skrev det.
Men hvad er der nu i vejen for at kommentere julekugler som værende "ordentlige"? Hvordan vil vi ellers kategorisere kugler med en diameter på +/- 25 cm? Jeg indrømmer, det kan have inspireret mig, at mændene inde bag kugledøren så er bøsser, MEN det syntes jeg ikke, der var nogen grund til at hænge sig i – sådan som Mads gjorde! ;-P

Kærligste søsterkrams din vej

PS: Har du fundet ud af, hvad Australiens Lotto hedder? Muligvis har de flere, men der hvor Sarah og Maja var hed det Slikpik. host, host. Det er jo naturligvis ikke morsomt; det er jo blot et lille ordspil: "slick pick" er jo en udmærket reklame for et Lottospil. host.

Frau Putz sagde ...

Og navnet på det australske Lotto faldt dig ikke lige pludselig ind fordi snakken alligevel var på noget med bøsser, vel? EEEEWWWWW!

Maria sagde ...

NEJ DA! Ih, hvor er folk altså sarte.

;-D


Kærlig hilsen
Maria