onsdag den 21. januar 2009

På vej hjeeeeeeem! :-D

Nu mangler vi bare lige, at de her to timer i Vancouver Airport skal gå. Træls man allerede ligner bæ og er helt træt bare ved TANKEN om 10 timer i det samme, triste flysæde og ondt i ryggen og flere sikkerhedstjek... ja, det er tørre rundstykker med sådan en flyrejse, er det!;-P

Ved siden af sidder de to vel nok tykkeste trunter fra London og chit-chatter, mens den ene bapper i en cola. Udenfor er vejret det mest tågede, man har set længe. Som at være inde i en tæt sky. Sådan har det været i dagevis her i Vancouver, i øvrigt. Mads er på jagt efter vand til klynkemåsen her (altså mig – udover den generelle klynk har jeg en ski-skade i form af forstrukket lårmuskel af en art, som jeg gerne fortæller verden (aka Mads) om tit og ofte), og på TVet i loftet sender de igen og igen Obamas indsættelsestale. Med andre ord: Her går det fint, vi har det godt og ser frem til at komme hjem:-)

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Rigtig god lufttur hjemover! Vi glæder os vildt meget til at se jer igen.... klynkemås eller ej :D
Kh Momsen

Frau Putz sagde ...

Hej
Jeg håber sandelig, at hjemkomst til Danmark vil kunne gøre noget ved PH's fotogenitet, for de sidste to indlæg har ikke ligefrem givet det bedste indtryk :o)
Kærlig hilsen
Frau Putz - som glæder sig til at se jer begge igen. Klynkemåsen og Putz-herren...