lørdag den 15. november 2008

Når der ikke var et Mads & Monopolet-podcast, sådan som man havde set frem til

Vi plejer ellers altid at høre Mads & Monopolet lørdag morgen. Dybt skuffende. Men så fandt vi selv på noget morgenunderholdning. Sjov og spas med frugt. Mads vandt.


























































































Sjove frugthilsner
Grimme elefantMaria, der ikke forstår, hvordan Mads kan se sød ud med mandariner i næsen

4 kommentarer:

Anonym sagde ...

Hehehehe... I må have en stor fremtid foran jer inden for alternativ kunst. Har I set Comedy Fight Club på Zulu? Der er en episode sidste år med kunsttema. De laver fotoserie med dejkrigeren inkl. dejudgave af elefantmanden. Rektoren fra kunstakademiet var ellevild, så I kan sikkert komme ind der, hvis I vil, for frugtelefanter er nyt.

Mai sagde ...

HAHAHAHAHAHAHA!! Tillykke, sir jeg til mig selv og faar det helt varmt, for jeg er hermed indehavesoestersvigerinde af/til verdens MAERKELIGSTE, SJOVESTE, GAKKESTE par.. Haha, I er saa soede :)

Frau Putz sagde ...

Jeg ved til gengæld ikke helt, hvad jeg skal sige til at være søster/svigerinde til sådan et par... frugtsalat-sabotører!
Jeg tror lige, at Putz for altid har taget min glæde ved clementiner fra mig :o)

Mads Putz sagde ...

Se mulighederne, Putz! Når jeg kommer hjem kan jeg lære Emilie og Andreas alle mine tricks, og så skal vi hurtigt få peppet klippe-klistre-arrangementerne i Hvidovre og omegn lidt op:o)