mandag den 17. november 2008

Så er der flere billeder fra koncerten!

Ih, sikke heldigt at vi kunne få de her billeder! Der er rigtig mange fine, og I kan tydeligt se kirken og masser af de mennesker, vi hygger os med hver søndag:-) Vi har heller ikke rigtig kunnet få os til at tage kameraet med og sådan gå og knipse løs af folk – det virker ligesom lidt turistagtigt. Så nu er vi glade for at have fået billeder alligevel.

Se dem her!

Det er helt trist, at vi snart ikke skal spille der mere:-( 14. december har vi tre kvarters julekoncert (et udendørs arrangement på Granville Island i forbindelse med anden juleunderholdning), derefter en prøve for dem, der har lyst – og så er der juleferie. Og det var det. Suk!

Jeg har fået mig en beundrer i orkesteret. Han hedder vist nok Gordon, og han synes, jeg spiller så godt!;-) Han har en ph.d. i noget musik, er fløjtelærer og så underviser han i musikhistorie og spørger os derfor altid om alle mulige underlige gamle danske traditioner, som vi aldrig kender...hehe. Det er rigtig hyggeligt. Han kom en dag og spurgte meget interesseret til vibrato, og hvad skik og brug er dér i Danmark, for her er det ikke noget man har diskuteret og næsten ingen bruger det. Og så måtte jeg jo demonstrere min måde at bruge det på vha. 4 takter fra Share My Yoke (det eneste jeg lige kunne komme på)....;-)

Kærlig hilsen
Maria

3 kommentarer:

Claus sagde ...

Hej Maria og Mads

Det er godt at se, at I har fundet et brass band, der kan tage sig lidt af jer - he he. Det er nogle fine uniformer, I har - måske skal vi kopiere dem til spejderorkestret?

Kærlig hilsen
Claus

Maria sagde ...

Ja, dét har vi også tænkt lidt på, Claus! Mon Per går med på flæser og butterflies og veste, hvis det bliver grønt?:-)

Kærlig hilsen
Maria

Frau Putz sagde ...

Ti-Hi...
Var lige inde på "hjemmesiden" for brass-bandet... og opdagede, at Mad(!)s Peter Andersen i Canada åbenbart ikke tør stå ved sit eget navn...
Man hedder nok Peter Anderson over there, hva'???????
Ja-ja... sådan er det jo at have mærkelige, u-udtalelige navne.
KH Karina (Kah-Ray-Nah to you, dear)